Loading...

Hírek

Útmutató

Fontos információk, tippek


> Amikor elkezded a szervert, nincs más dolgod mint kinyitni a ládát amit kapsz.(Gyakornokok ládája I.), ebben a ládában minden fontos dolgot megtalálsz a játék elkezdéséhez!
> A biológus küldetésekkel próbálj meg nem lemaradni, hiszen késobb nehezen fogod tudni beszerezni a hozzá való tárgyakat.
> Szánj idõt arra, hogy elolvasod a rendszerek mûködését, és használatát, hidd el sokat fog segíteni.
> Próbálj meg az elején minél több kazamatát teljesíteni, mivel a nagyobb szintû játékosoknak szüksége van az onnan érkezõ fejlesztõkre, így ez egy jó pénzszerzési lehetõség.
> A Yang chatet a Caht ablak Jobb felso sarkában taláható beállítások ikon segitségével fogod tudni kitakarni.


Gyorsgombok


> F5             - Hátas leltár
> F6             - Kazamata információ panel
> F7            - Switchbot
> F11             - Event naptár
> J             - Boltkereso (Map1, Ch1-en müködik. Pontosan írd be a tárgy nevét)  
> CTRL+G         - Hátasra fel/le szállás
> K                - Automatikus hírdetés panel
> CTRL+ALT+Jobb klikk     - Láda betekintés
> CTRL+Jobb klikk        - 200db láda kinyitás egyszerre
> CTRL+Bal klikk        - Gyors pakolás raktárba/kereskedésbe stb.
> Shift+Jobb klikk        - Tárgy elonézete

1. Elsõ lépések

> Szereld fel a kezdéskor kapott tárgyakat és kosztümöket.
> Használd MAP1 területén bátran a bátorság köpenyt, hiszen az sosem fog elfogyni!
> Mikor eléred az 5. szintet akkor baloldalt, meg fog jelenni A kiképzés nevû küldetés, itt kiválaszthatod, hogy milyen irányba szeretnél indulni, pl: mentális harcos, vagy testi harcos, akármelyiket választod, automatikusan megkapod a P Skilleket.
> Irány Map2, és fejlõdj fel 30-ra, majd a fegyver kereskedõnél vásárold meg a megfelelõ fegyvert a kasztodhoz(kard, tõr, kétkezes fegyver), ezt húzd fel +9-ig. Nem lesz drága, ha van már nálad forgató, akkor minél magasabb átlagkárt optolj bele a switchbot segítségével, valamint helyezz a fegyveredbe megfelelõ köveket.(Szörnyek köve, Halálos csapás köve)
> Ha sikeresen elérted a 30-as szintet, kapni fogsz egy újabb küldetést, melynek neve A biológus kutatása. Ezt mindenképp ajánlott megcsinálni, hisz értékes bónuszokkal fog felruházni téged. Az elsõ küldetésben az orkoknál kell ütni a fekete orkokat, melyek adhatnak neked Orkfogat, ha megvan 10-15 darab akkor menj el a biológushoz, és add le a küldetést, ügyelj arra, hogy az orkfogak leadási esélye nem 100% ami azt eredményezi, hogy ha kér 10 darab orkfogat, akkor azt 10 darabból nagy eséllyel nem fogod tudni teljesíteni, érdemes legalább 15 darabbal elkezdeni a leadást. Amint sikeresen leadod, kérni fog egy lélekkövet a biológus, amit ugyan abból a mobokból tudsz beszerezni, amibõl az orkfogat is beszerezted.
> Ha készen vagy az elsõ biológus küldetéssel, nincs más dolgod mint felfejlõdni 40-es szintre, ahol megkapod a második biológus küldetésed, itt 15 db Átokkönyvet kell majd leadnod. Ezt a tárgyat Ork középen fogod tudni beszerezni a Sötét kínzóktól. Majd ugyan itt a kért lélekkövet.
> Ha a második küldetés is kész, akkor irány az 50-es szint, hiszen itt újabb biológus küldetés vár rád, ahol 15 darab Démoni emléktárgyat kell leadnod, amelyet a Démon-toronyban szerezhetsz meg.
> Ha a harmadik biológus küldetés is készen van, akkor irány a 60-as szint, itt meg fogod kapni a 4. biológus küldetésed, ahol Jégföldön kell ölnöd a Jéggólemeket. A többi pedig már az elõzõekben megtanult módszerrel fog mûködni.
> Ha a negyedik biológus küldetés is készen van, akkor irány a 70-es, itt meg fogod kapni az 5. biológus küldetésed, ahol Szellem erdõben kell ütnöd a metinköveket, így megfogod kapni a szükséges tárgyakat.
> Ha kész vagy, és van buffod is, akkor irány SD2, és fejlõdj fel 75-re. (SD2 belépõt a vegyeskereskedõnél tudsz vásárolni).
> Ha nincs buffod, vagy nincs lehetõséged SD2-ben fejlõdni, akkor érdemes lesz orkoknál fejlõdni, DT-ben vagy akár Jég-tûzföldön ütni a köveket.
> Amikor eléred a 75-ös szintet, akkor lesz szükséged az új tárgyakra:
   - Lélelkristály ékszerek: nyaklánc, karkötõ, fülbevaló. Seon-Hae NPC-nél van lehetőséged kiváltani. Map1 területén találod ezt az NPC-t. Az elkészítésükhöz szükséges tárgyat meg a Kis szintű kazamatákból szerezheted meg.
   - 75-ös fegyver, a kasztodnak megfelelõ. Seon-Hae NPC-nél válthatod ki.
   - 60-as sisak, a kasztodnak megfelelõ. Seon-Hae NPC-nél válthatod ki.
   - Qilin cipõ. Seon-Hae NPC-nél válthatod ki.
   - Háromcsászár pajzs. Kovács NPC-nél válthatod ki.
   - 75 ös vért, a kasztodnak megfelelõ. Seon-Hae NPC-nél válthatod ki.
> Ezeket a tárgyakat Map 1 Területén megtalálható Seon-Hae NPC-nél tudod elkészíteni. 
> Törekedj arra, hogy a fent említett tárgyakat minél elõbb fel tudd húzni +9-re, hiszen rengeteget fog nõni a sebzésed ezáltal. A fejlesztésük 100% eséllyel történik +9-es szintig.
> Törekedj arra, hogy a 75-ös fegyveredbe minél magasabb átlagos kárt optolj, valamint arra, hogy a többi felszerelésedbe legyen Élõholtak elleni erõ, Ördög elleni erõ.

1/2. Mit farmoljak míg elérem a 75-ös szintet, mibõl szerezzek pénzt?

> Nincs más dolgod, mint a különbözõ pályákon ütni a metinköveket, amelyekbõl mindenféle fejlesztõt gyûjts be, illetve a kis szintû biológus küldetéshez való tárgyakat farmolni, ezeknek általában jó ára van a piacon, és el tudod adni.
> A Metinkövekből esnek Szellemkövek, azokat el tudod adni az NPC-nél. Hatalmas összegeket tudzs ezekből is farmolni, amiből könnyedén tudod a Felszereléseid 6-7 optolni.
> DT/Azrael/Majomfejedelem/Pók-bárónõ/Kõ ork kazamata, ide lesz jó a korábban optolt Élõholtak/Ork/Állat elleni erõ, hogy nagyobb legyen a sebzésed.
> DT runra nincs belépõ, és idõkorlát nélkül be tudsz lépni. Itt szerezhetsz belépõt Azrael run-ra a Kaszástól. Ezeken a runokon is értékes tárgyakat kaphatsz, érdemes õket leütni amikor csak tudod.
> Majomfejedelem/Pók-bárónõ/Kõ ork kazamatához Seon-Pyeongnál tudsz belépõt kraftolni. Kazamata pergamen(könnyû) és Metinkõ-töredék szükséges hozzá, amit a metinkövek dobnak.

Egyéb hasznos tippek

Buff szerzése: 

> Készíts egy saját sámán karaktert, melyet fel szintelsz és kihúzod a képességeit.
> Vásárolj map1-en vagy a kazamata téren buffot, más játékostól.
> A Buffok lejárati ideje 4 óra. Miután meghalsz se fog le esni rólad.


23/1. Hátas leltár


> F5 gyorsgomb segítségével tudod elõhozni, vagy a leltárban bal oldalt található ikonra kattintva.
> Fontos, hogy a CTRL+G lenyomása után, arra a mountra fogsz ülni amelyik a leltárban az elsõ helyen van.
> Az itt lévõ hátasok, függetlenül attól hogy melyiken ülsz, mind megadják a bónuszokat!
> Hátasok listája, illetve megszerezhetõsége: 
  — Fekete ló: kezdésnél mindenki megkapja.
  — Manny: Tárgypiac.
  — Ellie: Tárgypiac.
  — Egyszarvú: Beran-Setau láda, illetve tárgypiac.
  — Rémálom: Beran-Setau láda, illetve tárgypiac.
  — Fehér oroszlán: Kaszás láda, illetve tárgypiac.
  — Harci oroszlán: Azrael láda, illetve tárgypiac. 
  — Szürke lord lova: Halloween ládából nyitható, ami a Tárgypiacon érhető el.
  — Fekete lord lova: Tárgypiacon vásárolható meg. 
  — Halloween Bestia: Tárgypiac.
  — Boszorkány seprû: Tárgypiac.
  — Boszorkány seprû+: Boszorkány seprû továbbfejlesztésével. Áthúzáshoz szükséges tárgyak:- 2x Tökfej maszk kártya (Halloween ládából nyitható, a Halloween láda szezonális eventeken elérhetõ a tárgypiacon)
  — Adventi Fa Ló: Rudolf láda(Tárgypiacon érhetõ el).
  — Északi rénszarvas: Tárgypiac
  — Fagyos Manny: - Barack (hátas) áthúzásával, amely tárgypiacon vásárolható meg. Az áthúzáshoz szükség van 2db Karácsonyi eszenciára, ami a Rudolf ládából nyitható. A Rudolf láda Tárgypiacon érhetõ el Szezonális kategóriában.
  — Barack: Tárgypiac.
  — Valentin Macska (PVM): Valentin láda, ami tárgypiacon érhetõ el állandó jelleggel. 
  — Valentin Pók (PVP): Valentin ládából van lehetõség nyitni Valentin esszenciát és abból lehet vásárolni. A Valentin örzõjénél tudod beváltani, aki map1 kis körben található. Valentin láda a tárgypiacon érhetõ el állandó jelleggel.
  — Chesire: 2 db Húsvéti esszenciáért váltható be Rabini NPC-nél. A Húsvéti ládából nyitható ami megtalálható a Tárgypiacon a Szezonális kategóriában.
  — Fiatal múkus: Húsvéti ládából nyitható, illetve 2 db Húsvéti esszenciáért is ki váltható be Rabini NPC-nél. A Húsvéti láda megtalálható a Tárgypiacon a Szezonális kategóriában.
  — Arany csibe: 5000 metinkõ töredék, 5000 energia töredék, 50 tolvaj kesztyû és 50 tapasztalat gyûrû beváltásával megszerezhetõ Rabini NPC-nél.
  — Barlangi Skorpió: 2 db Kalózok esszenciájáért lehet beváltani a Kalóz Séfnél. Kalózok eszenciáját a Kalózok ládájából tudsz nyitni, ami elérhető a tárgypiacon a Szezonális kategóriában.
  - Nyári totem: Kalózok kincse ládából nyitható, amit a Tárgypiacon lehet megvásárolni a Szezonális kategóriában. Ha nem szeretnéd a cserencsére bízni, akkor 2db Kalózok eszenciájáért cserébe is  kiválthatod Kalóz Séf NPC-nél.
Kalózok eszenciáját Kalózok ládából nyithatsz, ami a Tárgypiacn található meg a Szezonális kategóriában.
  - Feltámasztott Lord Lova (PVM): Sütőtök Jacknél váltható ki 1db Fekete Lord lováért és 20db Halloween ládáért cserébe. Halloween láda a Tárgypiacon található a Szezonális kategóriában, Fekete Lord Lovát található az Offline boltokban és a Tárgypiacon is a Hátasok kategóriában.
  - Jégholló (PVM/PVP): Sütőtök Jacknél váltható ki 2db Halloween eszenciáért és 20db 3MRD Aranyrúdért cserébe. Halloween eszencia vásárolhato az Offline boltokban vagy a Tárgypiacn található Halloween ládából nyitható.
  - Éjholló (PVM): Sütőtök Jacknél váltható ki 2db Tökfej maszk kártáyért és 20db 3MRD Aranyrúdért cserébe. Tökfej maszk kártáyt az Offline boltbol szerezhető vagy a Tárgypiacon található Halloween ládából nyitható.
  - Halloween totem (PVM): A Hátasokhoz hasonlóan ezt is a Hátas leltárba kell helyezni és onnan fogja megadni a bónuszt. Sütőtök Jacknél váltható ki 1db Halloween eszenciáért és 10db 3MRD Aranyrúdért cserébe. Halloween eszenciát az Offline boltból szerezhető vagy a Tárgypiacon található Halloween ládából nyitható.


23/2. Switchbot


> A switchbot-ot az F7 segítségével tudod megnyitni, vagy a leltárban bal oldalt található ikonra kattintva.
> Az adott tárgyra két féle bónusz kombinációt állíthatsz be.
> Ügyelj arra, hogy ne állíts be olyan bónuszt, ami a tárgyban alapértelmezetten szerepel!
> Ügyelj arra, hogy legyen nálad bónusz forgató.
> Ha valamit sikeresen beforgatsz, akkor a rendszer küldeni fog neked egy üzenetet, szóval nyugodtan bezárhatod az ablakot, hiszen a forgató teleportálás után is megy tovább, egész addig amíg meg nem állítod, vagy ki nem lépsz a játékból.

23/3. PIN kód rendszer

> Belépés után fogsz ezzel a rendszerrel találkozni!
> Az összes karakterre külön PIN kód érvényes!
> Ha elõször lépsz be egy karakterrel akkor a jelszavad: 0000
> KIZÁRÓLAG 4db számot adj meg PIN kódnak, amikor megváltoztatod!
> Ha eltéveszted a jelszavad, akkor vissza fog dobni a bejelentkezõ ablakhoz.
> A PIN kódot a Raktárosnál tudod megváltoztatni.
> Kérek mindenkit, hogy bonyolult PIN kódot adjon meg!
> Ha elvesztetted a karaktered PIN kódját vagy elfelejtetted, akkor kérned kell a helyreállítást a Team tagoktól!


23/4. Offline shop - Bolt keresõ

> A J gomb megnyomásával tudod elõhozni a bolt keresõt.
> A bal felsõ sarokban található keresõ mezõbe írhatod be a tárgy nevét, amit szeretnél keresni a piacon.(Ügyelj a pontosságra: nagybetûk,szóközök,helyesírás)
> Használd a keresõ alternatív beállítási lehetõségeit, ha valami felszerelést keresel a karakteredre, így leszûkítheted a keresendõ tárgyak számát.
> A keresés kizárólag CH1 Map1-en elérhetõ, különben a keresõ nem fog tárgyat találni!
> Boltot a jobb alsó sarokban található “ Offline bolt “ opcióra kattintva nyithatsz, ügyelj arra hogy az árakat pontosan add meg, hogy hatékonyan tudj kereskedni!
> Ügyelj arra, hogy a boltod csak 2 napig lesz nyitva, utána meg kell hosszabítani, ennek a költsége 100 millió yang.
> Ha nincs 100 millió yangod, akkor zárd be teljesen boltot és nyisd újra, annak nincs költsége.
> Tárgyat bármikor tudsz hozzáadni a boltodhoz, vagy kivenni anélkül hogy bezárnád azt.


23/5. Leltár rendszer

> A leltárat az I betû lenyomásával hozhatod elõ, vagy jobb alul a kis láda ikonra kattintva.
> A leltáron belül látni fogsz 4 opciót a bal oldalon: Leltár - Bónusz forgatás - Kövek - Fejlesztési tárgyak.
> Ügyelj arra, hogy minden tárgyat a megfelelõ helyen keress!
> A leltár bal felsõ sarkában található ikonra kattintva (leltár rendezése) rendezheted az összes leltárad, így elkerülheted azt hogy amibõl több van, ne össze vissza legyen, ez egybe fogja õket rakni neked.
> A felszerelések alatt található Raktár/Tárgypiac raktár gomb segítségével bárhonnan elérheted a raktárad.
> A bal felsõ sarokban található I. II. III. IV. Gombra kattintva érheted el a különbözõ füleket.
I. -> Ezen az oldalon a felszereléseidet láthatod.
II. -> Ezen az oldalon a kosztümöket fogod majd megtalálni.
III. -> Ezen az oldalon a talizmánokat fogod tudni elhelyezni.
IV. -> Ezen az oldalon találhatod meg a felszerelt gyûrûket, amuletteket, csontokat. Erősítő tárgyakat.

23/6. Event naptár, illetve eventek listája

> Jobb alsó sarokban a naptár ikonra kattintva érheted el a játékban, illetve az F11 gombbal.
> Itt mindig egy Hónapra elõre látod az eventeket, pontos idõponttal.
> Lehetõséged van Discordon is követni az eventeket az event-naptár szobában.

> Eventek listája: 
  — Dupla boss láda esemény: az esemény alatt az összes fõszörny dupla ládát dob.
  — Õrült metinkõ sebzés esemény: az esemény ideje alatt megduplázódik a metinkövekre okozott sebzés.
  — Holdfény kincsesláda esemény: az esemény alatt az összes szörny dobhat Holdfény kincsesládát. Discordon megtekinthetõ a láda tartalma, illetve a játékban a CTRL+ALT+ JOBB KLIKK kombináció lenyomásával.
  — Bónusz esemény: az esemény ideje alatt megemelkedik az összes szorzó (tárgy/yang/exp).
  — Õrült fõszörny sebzés esemény: az esemény alatt megduplázódik a Fõszörnyekre kiosztott sebzés.
  — Bónusz metinkõ/fõszörny/szörny sebzés esemény: az esemény ideje alatt 10%-al nõ a sebzés a Metinkõre/Fõszörnyre/Szörnyekre.
  — Boss event: a boss event az Event pályán kerül megrendezésre, ahova Teleport gyûrû segítségével tudtok eljutni. Az event pályán nem tudjátok egymást sebezni. A fõ bossok nem fognak automatikusan megtámadni senkit!
Boss event pontos müködése:
 • Miután elkezdõdik az event, a fõ bossok megjelennek a pályán.
 • Miután megöltél egy fõ bosst 10 másodperc múlva ismét meg fog jelenni a pályán!
 • Amíg aktív az event, addig aktív a bossok újraéledése is.
 • Miután vége az eventnek, a le nem ütött mobok nem fognak eltûnni, viszont az event végével már nem fognak újraéledni.

  — Hatszögû kincsesláda esemény: az esemény alatt az összes szörny dobhat Hatszögû kincsesládát. Discordon megtekinthetõ a láda tartalma, illetve a     játékban a CTRL+ALT+ JOBB KLIKK kombináció lenyomásával.
  — PVP esemény: részletes leírás a DDMT2 Discord szerverén.
  - Tanakata esemény: Az esemény Event pályán kerül megrendezésre. A Tanakák tanaka fület fognak dobni 100% esélyel. MAP1 területén található Okey asztal     NPC-nél lesz lehetőséged beváltani Tanaka ládára.
  - Égőhordó esemény: Az esemény Event pályán kerül megrendezésre. Hordókra a Harcos/Sura karakterek 5.000 sebeznek a Ninja/Saman karakterek 4.000. A hordók     100% esélyel dobnak 1db Ékszerdoboz ládát.

23/7. Kazamata információk / kazamaták

> A kazamata fület, jobb fent a minimap melletti kis apró gombbal tudod megjeleníteni.
> A szerveren jelenleg 13 kazamata érhetõ el.
> A jutalmak fülre kattintva láthatod a lehetséget tárgyakat amit az adott kazamatában szerezhetsz.
> A tárgyak résznél látod a szükséges belépõt egy adott kazamatába, melyet több helyrõl is betudsz szerezni.
> Minden kazamatát a Kazamata téren találsz, ahova a Teleport gyûrû segítségével tudsz eljutni. 
> A kazamatákban található fõszörnyek droppját, illetve ládáiknak a részletes tartalmát megtekinthetitek a DDMT2 Discord szerverén. 
> Ha kidob a run közben, csupán lépj vissza és válaszd a Rejoin lehetõséget a bal oldalon felugró ablakon. Oda fog vissza dobni, ahol épp voltál a runon.
> A kazamaták listája:

  — Démon-torony: A Démon-toronyba ingyenes a belépés, és minimum 40-es szintûnek kell lenned. A runok között nincsen idõkorlát. Élõholt elleni erõ hat a     runon.

  — Fõork kazamata: Ork Kazamata belépõ szükséges, amit Seon-Pyeong NPC-nél tudsz beváltani, a következõ tárgyakból = Kazamata pergamen(könnyû) & Metinkõ-    töredék 50-50db, ezek a fejlesztõk a lvl 25-90 metinkövekbõl, vagy runokon a ládából eshetnek. Az Ork kazamata kizárólag solo! A belépéshez minimum     40, Maximum 90 szint szükséges! A runok közötti idõkorlát 1 óra. Ork elleni erõ hat a runon.

  — Majom kazamata: Majom Kazamata belépõ szükséges, amit Seon-Pyeong NPC-nél tudsz beváltani, a következõ tárgyakból = 50x kazamata pergamen(könnyû),  50x     Metinkõ-töredék, ezek a tárgyak a lvl 25-90 metinkövekbõl, vagy runokon a ládából eshetnek. A Majom kazamata kizárólag solo! A belépéshez minimum     30, Maximum 90 szint szükséges! A runok közötti idõkorlát 1 óra. Állat elleni erõ hat a runon.

  — Pók-bárónõ kazamata: Pók-bárónõ Kazamata belépõ szükséges, amit Seon-Pyeong NPC-nél tudsz beváltani, a következõ tárgyakból = 50x kazamata     pergamen(könnyû),  50x Metinkõ-töredék, ezek a tárgyak a lvl 25-90 metinkövekbõl, vagy runokon a ládából eshetnek. A Pók-bárónõ kazamata kizárólag     solo! A belépéshez minimum 50, Maximum 90 szint szükséges! A runok közötti idõkorlát 1 óra. Állat elleni erõ hat a runon.
  — Ördög katakombája: Zsugorított fej belépõ szükséges, amit a Kaszástól tudsz beszerezeni 80%-os dobási eséllyel. A belépéshez minimum 75 szint szükséges!     A runok közötti idõkorlát 30 perc. Élõholt elleni erõ hat a runon.

  — Beran-Setau: Három db Csavart kulcs szükséges, amit a Lélekbarlang2-ben található Yonghan-tábornokokból, illetve a Kaszás ládából tudsz beszerezeni. A     belépéshez minimum 90 szint szükséges! A runok közötti idõkorlát 1 óra. Ördög elleni erõ hat a runon.

  — Razador: Razador/Nemere endedély szükséges, amit 6db Csavart kulcsért cserébe tudsz beváltani Seon-Pyeong NPC-nél, illetve Kaszás, Azrael ládája,     Azrael, Beran-Setaou, Nemere/Razador ládából, tárgypiacról is beszerezhetõ. A belépéshez minimum 95 szint szükséges! A runok közötti idõkorlát 1     óra. Metinkövek: Állatok elleni erõ. Ignitor: Orkok elleni erõ. Razador: Ördög elleni erõ.

  — Nemere: Razador/Nemere endedély szükséges, amit 6db Csavart kulcsért cserébe tudsz beváltani Seon-Pyeong NPC-nél, illetve Kaszás, Azrael ládája, Azrael,     Beran-Setaou, Nemere/Razador ládából, tárgypiacról is beszerezhetõ. A belépéshez minimum 95 szint szükséges! A runok közötti idõkorlát 1 óra.     Metinkövek: Állatok elleni erõ. Szel: Orkok elleni erõ. Nemere: Ördög elleni erõ.

  — Jotun-Thyrm: Tündérek köve szükséges, amit 100db Kazamata pergamen(nehéz)+100db Legendás-Energia tördékért tudsz beváltani Seon-Pyeong NPC-nél. Ezeket a     tárgyakat az Andun katakombában tudod beszerezni. A belépéshez minimum 105 szint szükséges! A runok közötti idõkorlát 1 óra. Orkok elleni erõ,     illetve Szél talizmán szükséges.

  — Kék-halál kazamata: Kék-halál belépési engedély szükséges, amit 100db Kazamata pergamen(nehéz)+100db Legendás-Energia tördékért tudsz beváltani Seon-    Pyeong NPC-nél. Ezeket a tárgyakat az Andun katakombában tudod beszerezni. A belépéshez minimum 105 szint szükséges! A runok közötti idõkorlát 1     óra. Ördög elleni erõ, illetve Sötétség talizmán szükséges.

  — Kristály barlang: Kristály barlang köve szükséges, amit 100db Kazamata pergamen(nehéz)+100db Legendás-Energia tördékért tudsz beváltani Seon-Pyeong NPC-    nél. Ezeket a tárgyakat az Andun katakombában tudod beszerezni. A belépéshez minimum 105 szint szükséges! A runok közötti idõkorlát 1 óra. Állatok     elleni erõ, illetve Tûz talizmán szükséges.

  — Hidra: Hidra gyûrûje szükséges, amit 100db Kazamata pergamen(nehéz)+100db Legendás-Energia tördékért tudsz beváltani Seon-Pyeong NPC-nél. Ezeket a     tárgyakat az Andun katakombában tudod beszerezni. A belépéshez minimum 105 szint szükséges! A runok közötti idõkorlát 1 óra. A runra 15 perc áll     rendelkezésedre. Szörnyek elleni erõ, Fõszörnyek elleni erõ, illetve Jég talizmán szükséges.

  — Andun-kazamata: Andun belépési engedély szükséges, amit 100db Kazamata pergamen(nehéz)+100db Legendás-Energia tördékért tudsz beváltani Seon-Pyeong NPC-    nél. Ezeket a tárgyakat az Andun katakombában tudod beszerezni. A belépéshez minimum 105 szint szükséges! A runok között nincs idõkorlát. Ördög    elleni erõ, illetve Sötétség talizmán szükséges.


27/3. Farm-block rendszer

> A rendszer lényege, hogy egyszerre kizárólag 2 felhasználóval tudsz farmolni egy IP címrõl és egy számítógéprõl. Tehát a harmadik karakter már nem fog kapni EXP-t, yangot és tárgyat.
> Van lehetõséged a bal felsõ sarokban változtatni, hogy pontosan melyik karaktereddel szeretnél farmolni.
> Ez a rendszer azt is tartalmazza, hogy ha leviszel egy kis szintu kazamatát akkor a nagy szintu kazamata is CD-re fog kerülni. Ez azért van, hogy a Nagyon ne járjanak vissza a kis kazamatákba, ezáltal a kicsiknek megmarad eza farmlehetoség.

23/9. Kosztüm rendszer

> A tárgypiacon örökös kosztümök érhetõek el.
> Különleges események ideje alatt limitált ideig is elérhetõek lesznek különbözõ kosztümök.
> A kosztümök bónuszolásához szükséges speciális tárgyakat a fõszörnyek ládájából, Fegyverzetkereskedõtõl, illetve eventek alkalmával szerezhetitek meg. 
> Az Öltözék átalkító-t a kosztüm bónuszai számának a módosítására lehet használni. Ha ezt a tárgyat ráhúzod a kosztümödre, véletlenszerûen 1-3 bónuszt rakhat bele. Ha 2 bónusz van a tárgyadban, és nincs szerencséd a tárgy ráhúzása után, visszaeshet 1 bónuszra, nem feltétlen lesz 3 bónuszos, ugyanúgy 1 bónuszosból is lehet egy kis szerencsével 3 bónuszos.
> Az Öltözékbûvölõ-t a kosztüm bónuszainak a forgatására lehet használni. Ha ezt a tárgyat ráhúzod a kosztümödre, akkor csak a bónuszok változnak, a bónuszok száma ugyanaz marad.
> Ha esetleg valaki nem szereti a kosztümök kinézetét, de szeretné az általa biztosított bónuszokat, akkor sem kell lemondania róla! Lehetõséged van bármelyik kosztümöt eltakarni a karaktereden. Sem te, sem a többi játékos nem látja az eltakart kösztümöt.
> A lehetséges bónuszokat a kosztümökbe megtekintheted a DDMT2 Discord oldalán.


23/10. Karbantartás rendszer

> Látni fogod a játékban is, hogy pontosan mennyi idõ van hátra a karbantartásig.
> A karbantartás ideje alatt csak a TEAM fog tudni fellépni a szerverre.
> Ha karbantartás közben szeretnél fellépni a szerverre, akkor azt az üzenetet fogod kapni, hogy karbantartás miatt ez nem lehetséges.
> Fontos frissités, hogy csak a legfrissebb klienssel fogtok tudni feljönni a szerverre, vagyis karbantartás után be kell zárni a klienst és újra kell patchelni.
> Aki ezt nem teszi meg, az azt az üzenetet fogja kapni a belépéskor, hogy patchelned kell, hogy be tudj lépni.

23/11. Harmat-rendszer 

> Az örökös harmatokat a Vegyeskereskedõnél tudod megvásárolni.
> 1db Örökös harmat -> 1.000 db Metinkõ töredék.
> Az örökös harmatokat nem lehet eldobni/kereskedni/boltba rakni. Csupán raktárba lehet rakni.
> Vörös harmat: Esély kritikus találatra +20%
> Rózsaszín harmat: Esély átható találatra +20%
> Sárga harmat: Támadó sebesség +8%
> Zöld harmat: Mágia ellenállás 5%
> Kék harmat: +120 Támadó érték 
> Fehér harmat +200 Védelem

> Seon Pyeongnál lehetõségetek van az Örökös harmatokat, Sárkányisten tárgyakat vissza váltani 500db Metinkõ töredékre.

23/12. Prémium kiegészítõk

> A játékban lehetõséged van Prémium kiegészítõket szerezni, illetve kraftolni.

> Holdsarló gyûrû (7 nap)
Bónuszai:
- Max. TP +2000
- Szörnyek elleni erõ +10%
- 20% esély dupla mennyiségû Yang eldobására

Beszerezhetõ: Fõszörny ládákból pl.: Fõork, Lángkirály, Kilencfarkú

> Erõteljes nyalóka (7 nap)
Bónuszai:
- Max. TP +2000
- +30% EXP
- +80 Támadó érték

Beszerezhetõ: Azrael ládája, Tárgypiac, kraftolható Seon Pyeongnál.

> Mágikus nyalóka (7 nap)
Bónuszai:
- Max. TP +2000
- 20% esély, dupla mennyiségû tárgy eldobására
- +80 Támadó érték
Beszerezhetõ: Kaszás ládája, Tárgypiac, kraftolható Seon Pyeongnál.

> Akaraterõ gyûrûje (7 nap)
Bónuszai:
- +2.000 TP.
- Szörnyek elleni erõ +20%
- +50 Támadó érték
Beszerezhetõ: Beran-Setaou ládája, Tárgypiac, kraftolható Seon Pyeongnál.

> A halálos erõ gyûrûje (7 nap)
Bónuszai:
- +2.000 TP.
- Szörnyek elleni erõ +20%
- +50 Támadó érték
Beszerezhetõ:Tárgypiac, kraftolható Seon Pyeongnál.

> Tigriscsont fülbevaló
Bónuszai:
- Növeli a támadó értéked +200-al 2 órán keresztül.
A fülbevaló idõtartama csak használat közben telik.

Beszerezhetõ: Tárgypiac

> Sárkánycsont fülbevaló
Bónuszai:
- Növeli a védelmed +200-al 2 órán keresztül.
A fülbevaló idõtartama csak használat közben telik.

Beszerezhetõ: Tárgypiac

> Tigriscsont karkötõ
Bónuszai:
- +2.000 TP
- Támadó érték +80
- KK Védelem 15%
A fülbevaló idõtartama csak használat közben telik.

Beszerezhetõ: Tárgypiac

> Sárkánycsont karkötõ
Bónuszai: 
- ÁK 8%
- Mágikus/közelharci támadás +5%
- KK 15%
A fülbevaló idõtartama csak használat közben telik.

Beszerezhetõ: Tárgypiac

23/13. Hátas kinézet rendszer

> A lényege ennek a rendszernek, hogy személyre szabhadtod a megülhetõ állatod kinézetét. 
> Tárgypiacon belül a Hátas kinézet kategóriában van lehetõséged megvásárolni azt a Hátas kinézetet, amelyik neked szimpatikus.
> Ezután annyi a dolgod, hogy elhelyezed a Hátas leltárban!
> A hátas kinézet NEM BIZTOSIT BÓNUSZT. Kizárólag a hátas kinézetét változtatja meg!

23/14. Automatikus hirdetés rendszer

> A K gombbal tudod elõhívni az automatikus hirdetést.
> Csupán be írod, hogy mit szeretnél hirdetni és a rendszer 45 másodpercenként automatikusan hirdeti helyetted.
> Teleportálás után is megmarad a hirdetésed.
> Csatorna váltás után is megmarad a hirdetésed.
> 2 óra után automatikus kikapcsol a hírdetés.


23/15. Render target rendszer(Elõnézet)

> Lehetõségetek van SHIFT+JOBB KLIKK segitségével megnyitni az elõnézet panelt.
> Az elõnézet panelben megnézhetitek a kosztümöket/hátasokat/fegyvereket/vérteket, hogy pontosan hogy is néznek ki.
> Válthattok a nemek között, illetve a kasztok között is.
> Van lehetõségetek szörnyeket is megnézni, akár azt is hogy milyen a támadásuk vagy a képességük.
> Elérhetõ 2 keresõ panel is. Az egyikkel a tárgyakra kereshettek rá, a másikkal pedig a szörnyekre. Fontos, hogy pontosan kell beirni a keresett tárgyat vagy szörnyet.


23/16. Gyors felszerelés váltás

> Ütés közben is tudtok felszerelést váltani, legyen az egy fegyver/ékszer vagy egy kosztüm.

23/17. Bónusz táblázat

> A C betû megnyomásával elõhozhatod a karakteredre vonatkozó információkat.
> A panel jobb oldalán található nyílra kattintva megnézheted, hogy milyenek a bónuszaid. 
> A megnyitott bónusz táblázat tetején keresni is tudsz egy adott bónuszra, például Szörnyek elleni erõ.

23/18. Távoli raktár

> Tárgypiac raktár ikonra kattintva, elõjön 2 lehetõség. Tárgypiac raktár és Raktár. Itt lehetõséged van mind a 2-t megnyitni.

23/19. Optimalizáció

Gondoltunk azokra is, akik esetleg gyengébb PC-vel rendelkeznek. Számos lehetõség elérhetõ, amellyel lag mentesebbé tehetitek a játékot.

> Effect beállítások
- Csak a tied és a szörnyek mutatása
- Csak a tied és a többi játékosnak az effektje
- Csak a tied
- Teljes elrejtés

> Privát bolt beállítások
- Privát boltok mutatása kis/közepes/nagy vonzáskörzetben.

> Tárgy dropp beállítások
- Effect elrejtése
- Effecet és Név elrejtése
- Teljes tárgy elrejtése

> Petek láthatóságának a ki/be kapcsolhatósága

> NPC neveek láthatóságának a ki/be kapcsolhatósága

23/20. Szellemkõ rendszer

> A szellemkövek használata mindig 100% esélyel történik.
> A vegyeskereskedõtõl vásárolható Kõ kéziköny eltávolítja a szilánkokat a tárgyakból.

> Új fajta metinkövek a szerveren:
- Aquakõ Fõszörny (+1 - +7) (Fegyverbe rakható)
- Aquakõ Metin (+1 - +7) (Fegyverbe rakható)
- Aquakõ Szörny Védelem (+1 - +7) (Vértbe rakható)
- Ochao pálya 2. részén megtalálható Suttogás metinkövei dobhatnak +1, +2, +3, +4 Szellemköveket.
- Az Új Szellemköveket +1-tõl +7-ig fejleszthetitek.
- A húzási esély +6-ig. 50%.
- +7-re a húzási esély 100%.
- +7-re Kristály darab szükséges, amely az Arany World Boss ládából nyitható.
- A felszerelésekbe 100% eséllyel rakhatóak bele ezek az új Szellemkövek.

23/21. Biológus küldetések

> A szerveren a jól megszokott menet szerint elérhetõek a biológus küldetések.

1. Biológus küldetés
Jutalom: Mozgási sebesség +10% (Végleges)
Szint korlát: 30
Tárgy: Orkfog  10x (Fekete ork)

Utolsó tárgy: Jinuggyi lélekköve (Büszke ork generális, Fekete ork, Fekete ork óriás)

2. Biológus küldetés
Jutalom: Támadó sebesség +5% (Végleges)
Szint korlát: 40
Tárgy: Átokkönyv 15x  (Sötét kínzó, Magas kínzó, Sötét hóhér, Sötét arahan, Sötét arahan vezér)

Utolsó tárgy: Templomi lélekkõ (Sötét kínzó, Magas kínzó, Sötét hóhér, Sötét arahan, Sötét arahan vezér)

3. Biológus küldetés
Jutalom: Védelem +60 (Végleges)
Szint korlát: 50
Tárgy: Démoni emléktárgy 15x  (Démon harcos, Démon íjász, Démon lándzsaharcos, Démon sámán, Gonosz katona, Gonosz íjász, Gonosz lándzsás, Gonosz sámán, Gyulölet lelke, Káosz lelke)

Utolsó tárgy: Sagyi lélekköve (Démon harcos, Démon íjász, Démon lándzsaharcos, Démon sámán)


4. Biológus küldetés
Jutalom: Támadó érték +50 (Végleges)
Szint korlát: 60
Tárgy: Jéggömb  20x (Jég gólem, Alvilági jég gólem)

Utolsó tárgy: Aurtumryu Lélekkõ (Jég gyilkos bálna, Jég rovar, Jég oroszlán, Jeti)

5. Biológus küldetés
Jutalom: Mozgási sebesség +11% (Végleges)
Védekezés +10% (Végleges)
Szint korlát: 70
Tárgy:  Zelkova faág x25 (Szellemfa, Szellemtuskó, Tündér, Szellemfuz, Gonosz fa,)

Utolsó tárgy: Gyimok Lélekköve (Szellemfa, Szellemtuskó, Tündér, Szellemfuz, Gonosz fa, Vörös szellemfa, Vörös szellemtuskó, Vörös tündér, Vörös szellemfuz, Vörös gonosz fa)

6. Biológus küldetés
Jutalom: Támadó sebesség +6% (Végleges)
Támadó érték +10% (Végleges)
Szint korlát: 80
Tárgy:  Tugyi tanusítvány x30 (Romboló, Baltás harcos, Ezerharcos, Ogre harcos, Ogre mészáros, Rettenthetetlen ork)

Utolsó tárgy: Tugyi Lélekköve (Romboló, Baltás harcos, Ezerharcos, Ogre harcos, Ogre mészáros, Rettenthetetlen ork)


7. Biológus küldetés
Jutalom: -10% kár elszenvedés más játékosokkal szemben (végleges)
Szint korlát: 85
Tárgy: Vörös szellemfa ág x40 (Vörös szellemfa, Vörös szellemtuskó, Vörös tündér, Vörös szellemfuz, Vörös gonosz fa)

Utolsó tárgy:  Erdei szellem Lélekköve (Vörös szellemfa, Vörös szellemtuskó, Vörös tündér, Vörös szellemfuz, Vörös gonosz fa)


8. Biológus küldetés
Jutalom: +10% sebzést más játékosokkal szemben (végleges)
Szint korlát: 90
Tárgy: Vezér jegyzet x50 (Bármilyen Fõszörny, 90-es pályán található Fõszönyek is dobják 50% eséllyel)

Utolsó tárgy: Vezér Lélekköve (Alap pályákon található FÕ BOSSOK)


9. Biológus küldetés
Jutalom: Életero +1500 VAGY Védelem +100 VAGY Támadó érték +60
Szint korlát: 92
Tárgy: Rosszakarat Ékkõ x10 (Alvilági jégember, Alvilági jég gólem)


10. Biológus küldetés
Jutalom: Életero +1800 VAGY Védelem +120 VAGY Támadó érték +75
Szint korlát: 94
Tárgy: Bölcsesség Ékkõ x10 (Alvilági jégember, Alvilági jég gólem)

> Az utolsó 2 küldetés jutalmat lehetõségetek van újra osztani Seon-Pyeong NPC-nél.

23/22. World Boss rendszer

> Ezek a bossok nem mozognak, vagyis mindig azonos helyre érkeznek.
> Óránként küld a szerver egy üzenetet a chatre, hogy pontosan mikor érkeznek a Bossok, vagyis mindenki tud folyamatosan számolni velük. Összesen 11db Mini World Boss van 3 óránként 4CH-n.
> A World bososkra hatnak elleni erõk és a Talizmánok is.
> A teleport gyűrűben megtaláálhatóak a pontos portok ezekhez a World bossokhoz.

World bossok listája:
- Huashin Tábornok (LB2 vége) Szél talizmán
- Gonosz Sárga tigris Szellem (Démon torony után, a békáknál) Villám talizmán
- Sötét sivatagi teknõs (Sivatag közepe) Szél talizmán
- Elit Kilencfarkú (Sohan hegy közepe) Villám talizmán
- Szellemfa fejedelem (Vörös erdõ vége) Föld talizmán
- En-Tai uralkodó (Elvarázsolt erdõ) Föld talizmán
- Vörös sárkány (Tűzföld közepe) Tűz talizmán
- Jég boszorkány (LB1 vége) Jég talizmán
- WB: Sötét orkvezér (Ork közép) Szél talizmán
- WB: Kékhalál (DT bejárata) Sötétség talizmán
- WB: Sötét vezető (Hwang templom vége) Szél talizmán
- WB: Sötét Pók báró (SD1 vége) Föld talizmán

23/23 Automatikus tárgyfelszedõ

> Kényelmesebben farmolhattok az Automatikus Harmadik kéz segítségével.
> Tárgypiacon érhetõ el 30 napos formában a Karakter fõ kategóriában. (5,000 Sé)
> Seon-Pyeongnál is kraftolható 7 napos.
> A megvásárlás utána azonnal telik az ideje.
> Ki/Be kapcsolható.
> Amíg aktív, automatikusan a leltárba kerül az összes Tárgy amit a Szörnyek/Bossok/Metinkövek dobnak.

3/1. Energia kritály rendszer

> Az Ochao Pályán szerezhetõ tárgyakból lehetséges az elkészítése.
> Maximum 25-ös szintig lehet fejleszteni.
> Minden 5 szint után új bónuszt kap.
> +20-ig Energiatekercsel lehet fejleszteni.
> +25-ig Elvarázsolt Energiatekercsel lehet fejleszteni.
> A Fejlesztése 100%-os.
> Miután aktiválva van, folyamatosan telni fog az ideje, ki/be kapcsolható. Bal felül látható, ha aktív.
> Elkészítés után 12 órás idõtartammal fog rendelkezni, ezt lehet növelni Energia elixírrel és eszenciával, amelyek 25% 50% növelik meg az idejét.


3/2. Talizmán rendszer

> A talizmán növeli a karakter sebzését az adott elemi osztályba szörnyek ellen.
> Hat különbözõ talizmán létezik.
> Mind a hat talizmán felszerelhetõ a karakterre.
>  A Talizmán pergameneket a Kazamata ládákból lehet szerezni.
> A pergamenek becserélhetõek egy talizmánra Urielnél.
> A Talizmánok +25-ös szintig fejleszthetõek.
> A talizmánokhoz nem lehet bónuszokat adni és csak a saját elemi erejükkel ruházzák fel a karaktereket.


Talizmán Lélek

> A talizmán lélek akkor aktiválódik, amikor mind a 6 különbözõ +25-ös talizmánt felszerelik a karakterre.
> A Talizmán lélélekbõl 2 típus van, van lehetõséged a 2 között váltogatni. Külön kell mind a 2 típust beoptolni, illetve, hogy tudd használni a 2. típust ahhoz elöször fel kell oldanod leltár bõvítõvel. Leltár bõvítõt a Kazamatákból szerezhetsz.
> A Talizmán lélek megerõsítõ és Talizmán lélek márvány segítségével adhatsz bónuszokat a Talizmán lélekhez.
> A Talizmán lélek megbûvölõ segítségével változtathatod meg a Talizmán lélek bónuszait.
> A Talizmán lélek nem kereskedhetõ és a karakterhez kötött.
> A Talizmán lélek megerõsítõ segítségével az elsõ 4 bónuszt adhatod hozzá a Talizmán lélekhez.
> A Talizmán lélek márvány segítségével az 5. bónuszt is hozzá adhatod a Talizmán lélekhez.
> A Talizmán lélek megbûvölõ segítségével változtathatod meg a Talizmán lélek bónuszait.
> A bónuszoknak 5 különbözõ szintje van.


3/3. Profi erõsítõ tárgyak

> Az erõsítõ tárgyak tárgypiacon vásárolhatóak meg.
> A tárgypiacon vásárolt erõsítõ tárgyak örökösek.
> A kosztüm ablak 4. oldalára helyezhetõek fel.
> Kizárólag akkor biztosítják a bónuszokat, ha fel vannak helyezve.
> Vért erõsítõ (Szörnyek elleni erõ +10%)
> Fejdísz erõsítõ (Fõszörnyek elleni erõ +5%)
> Fegyver erõsítõ (Metinek elleni erõ+5%)
> Szerelem nyaklánc (Szörnyek elleni erõ +10%)
> Szerelem karkötõ  (Metinek elleni erõ+5%)
> Harmónia karkötõ (Fõszörnyek elleni erõ +5%)

> Seon-Spyeongnál is kraftolhatóak 3 napos formában.


> 90-es pályák: Teleport gyûrû: külsõ területekre való portolásával juthatsz el erre a pályára 90-es szinttõl. 4 féle pálya 90-es pálya található meg, különféle metinkövekkel. 

 • Gautama-szikla: - Harag metinje, - Rosszindulat metinje 
 • Mennydörgés-hegység: - Balsors metinje, - Harag metinje 
 • Sárkánytûz-fok: - Homály metinje, - Parázs metinje 
 • Nefrit-öböl: - Hiúság metinje, - Parázs metinje

A kövek és a kõbõl megszerezhetõ Sötétség láda tartalmát megtalálhatod a DDMT2 Discord szerverén. 

> Elvarázsolt erdõ: Teleport gyûrûn keresztül lehetséges eljutni 95. szinttõl. A pályán a szörnyek automatikusan támadnak.
A kövek és a kõbõl megszerezhetõ Elvarázsolt erdõ láda tartalmát megtalálhatod a DDMT2 Discord szerverén.

> Ochao Templom: A pályára 105. szinttõl lehetséges belépni a teleport gyûrû segítségével. A pályán nem támadnak automatikusan a szörnyek. A pályán található szörnyekre Ördög elleni erõ hat. A pályán a szörnyek sokat sebeznek, ezért érdemes optolva érkezni a pályára.

Az ajánlott optokat, illetve a Haldokló lelkek metin droppot, Kis Ochap láda tartalmát megtalálhatod a DDMT2 Discord szerverén.


Frissítések

> Minden karbantartás után a Discordon/Facebook oldalon megtalálhatod a jelenlegi frissítéseket, esetleges hibajavításokat.

A felszerelések részletes listáját, és fejlesztési útmutatóját megtalálhatod a DDMT2 Discord szerverén. 

×
×